Ajankohtaista

Kirjoitettu 22.12.2010 Eurokoodien käyttöönotto rakennesuunnittelussa toi tarpeen Betonielementtien nostolenkit ja -ankkurit -ohjeen uudistamiseksi.
Kirjoitettu 22.12.2010 Suomalaisten matalapalkki/ontelolaatastokokeiden tulokset, yhteensä 674 sivua, on nyt saatu englanninkielisenä yhteenvetona verkkoon.
Kirjoitettu 7.12.2010 Ympäristöministeriön asettama rakentamismääräyksiä pohtinut työryhmä on saanut raporttinsa valmiiksi ja luovutti sen ministeri Vapaavuorelle 1.12.2010. Työryhmä käsitteli ennen kaikkea palomääräyksiä.
Kirjoitettu 1.12.2010 Betoniteollisuus järjesti loka-marraskuussa 5 BES2010- seminaaria eri puolilla maata. Seminaareissa käytiin läpi uutta elementtirakentamisen suunnittelu- ja toteutusohjeistusta tämän sivuston pohjalta. Seminaarit kokosivat yhteensä 240 osanottajaa. Seminaareissa pidetyt esitelmät on nyt koottu sivuille kaikkien katsottavaksi.
Kirjoitettu 17.11.2010 Betoniteollisuus teetti Ins. tsto Vahanen Oy:llä tutkimuksen, jossa tutkittiin erilaisten pintakäsittelyjen tartuntaa väli- ja ulkoseinään, kun betonielementin pinta on käsittelemätön tai eri tavoin käsitelty. Hyväksyttävänä tartunnan rajana pidettiin 0,8 N/mm2 ( MPa).
Kirjoitettu 4.11.2010 Uusia elementtisuunnittelun ja –rakentamisen ohjeita käsittelevät seminaarit on pidetty jo Vantaalla, Kuopiossa ja Tampereella. Osanottajia on ollut varsin runsaasti, yhteensä jo noin 200, ja seminaarit ovat saaneet hyvää palautetta.
Kirjoitettu 4.11.2010 Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen rakennusalan näköalapaikan monipuolisine tehtävineen sekä kilpailukykyiset edut. Toimistomme sijaitsee Unioninkadulla Helsingin keskustassa.
Kirjoitettu 28.9.2010 by 85v. Juhlaseminaari + Betonipäivät & näyttely -tapahtuman ilmoittautuminen on käynnistynyt! Tapahtuma on kaksipäiväinen ja sen järjestävät Betoniteollisuus ry ja Suomen Betoniyhdistys. Tapahtuman osallistujakohderyhminä ovat teollisuuden ja suunnittelun avainhenkilöt, AMK- ja korkeakouluopiskelijat sekä muut alan tulevaisuuden tekijät, innovaattorit, asiantuntijat ja sidosryhmät. Kaksipäiväinen seminaariohjelma keskittyy tänä vuonna erityisesti tulevaisuus-, ympäristö- ja hyvän rakentamisen teemoihin.
Kirjoitettu 10.9.2010 Betoniteollisuus ry järjestää loka-marraskuun aikana 5 seminaarin sarjan, joissa käydään läpi Betonivalmisosarakentamisen uudet suunnittelu- ja toteutusohjeet. Tilaisuudet on tarkoitettu suunnittelijoille, teollisuudelle ja rakentajille. Niissä käydään läpi uusi eurokoodipohjainen suunnittelu- ja toteutusohjeisto.
Kirjoitettu 6.8.2010 Lähes kaikki suomalaiset ontelolaatat ovat jo CE- merkittyjä. Sivuilta www.inspecta.fi löytyvät 18 ontelolaattatehtaan sertifiointitiedot. Kaikkia laattatyyppejä on saatavana CE- merkittynä. Eurooppalaisen standardin sisällöstä johtuen ns. märkätilojen kololaatat eivät vielä saa CE- merkintää.
Kirjoitettu 20.5.2010 Uusien asuinrakennusten ääniteknisissä mittauksissa on esiintynyt erityisesti isoissa huonetiloissa joitakin alituksia, joille ei ole löytynyt selvää selitystä. Rivitalokohteissa kyse on ollut ilmaääneneristävyydestä ja kerrostaloissa lähinnä askelääneneristävyydestä.
Kirjoitettu 12.5.2010 Täältä löydät oleellisen tiedon suunnittelusta betonirakenteiden käytönaikaiseen huoltoon. Sivuston aihealueet ovat lajiteltu teemoittain ja kohderyhmittäin jotta löytäisit helposti sinulle ajankohtaisimman tiedon. Seuraa aikaasi ja sivuja aktiivisesti.
Liity postituslistalle