Betoniteollisuus ry hakee projekti-/ standardointipäällikköä

Toimenkuvaasi kuuluvat
- betonielementtejä sekä betonirakentamisen materiaaleja ja tuotteita koskevan eurooppalaisen standardisoinnin Suomen vastuuhenkilönä toimiminen,
- betonielementtiteollisuuden teknisten ja markkinointiprojektien suunnittelua ja toteutusta,
- www.elementtisuunnittelu.fi- sivuston kehittämistä sekä
- betonirakenteisiin liittyvien ohjeiden laadintaa.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen rakennusalan näköalapaikan monipuolisine tehtävineen sekä kilpailukykyiset edut. Toimistomme sijaitsee Unioninkadulla Helsingin keskustassa.

Edellytämme Sinulta diplomi- insinöörin tutkintoa ja vähintään viiden vuoden kokemusta joko rakenteiden suunnittelun, betoniteollisuuden, standardoinnin tai rakentamisen sektorilta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, englanninkielen hallintaa sekä yhteistyökykyä.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee lähettää viimeistään 22.11. 2010 osoitteella Betoniteollisuus ry/ Olli Hämäläinen, PL 381, 00131 Helsinki tai sähköpostitse olli.hamalainen@rakennusteollisuus.fi. Lisätietoja antavat toimitusjohtaja Olli Hämäläinen, puh. 050-1513 ja tuoteryhmäpäällikkö Arto Suikka, puh. 0500-500131.

Betoniteollisuus ry on etujärjestö, joka hoitaa elinkeinopolitiikan lisäksi betonialan standardointia sekä alan yhteisiä markkinointi- ja kehityshankkeita. Sillä on n. 50 jäsenyritystä, jotka valmistavat betonielementtejä ja –tuotteita sekä valmisbetonia kattaen n. 85 % alan teollisuudesta Suomessa. Betoniteollisuus ry on Rakennustuoteteollisuus RTT:n toimialajärjestö.

RTT/ Betoniteollisuus ry