Tietoa sivustosta

Hyödyllistä tietoa betonielementtirakenteiden suunnitteluun, rakentamiseen ja käyttöön

Betoniteollisuus ry:n ylläpitämälle sivustolle on kerätty paljon hyödyllistä tietoa betonielementtirakenteiden suunnitteluun, rakentamiseen ja käyttöön liittyen.

Tieto on sivustolla ryhmitetty pääotsikoiden alle omiin kokonaisuuksiin, kuten suunnitteluprosessi, rakennejärjestelmät, runkorakenteet, julkisivut, liitokset, elementtien toimitus ja elementtien asennus. Tietoa sivuilta voi hakea suoraan valikoiden kautta tai hakutoiminnolla.

Materiaalia voi selata ilman rekisteröitymistä. Rekisteröitymällä uutiskirjeen tilaajaksi varmistaa sen, että käyttäjä saa automaattisesti uutiskirjeen sähköpostiinsa, missä kerrotaan sivustolle tehdyistä päivityksistä sekä ladatusta uudesta materiaalista.

Sivuston materiaalin tuottamisessa on ollut mukana myös valmistava teollisuus, jolloin esimerkiksi mallielementtisuunnitelmien tietosisältö ja ulkonäkö vastaa tehtaiden vaatimusta. Toiveena on, että tätä materiaalia hyödynnetään mahdollisimman laajasti myös todellisissa projekteissa.

Sivut on laadittu asiantuntijoiden toimesta ja ne julkaisee Betoniteollisuus ry. Kukin sivujen käyttäjä käyttää aineistoa omalla vastuullaan. Betoniteollisuus ry ei ota mitään vastuuta sivujen käytöstä eikä käytön mahdollisesti aiheuttamasta vahingosta.

Käytä hyväksesi asiantuntijoiden laatimaa aineistoa. Se helpottaa käytännön projektien suunnittelua ja toteutusta sekä varmistaa taloudellisen ja toimivan lopputuloksen. Sivujen laatijoille voi lähettää palautetta, joka käsitellään säännöllisesti ja sen avulla sivustoa kehitetään.

Yhteystiedot

Janne Kihula

Jaospäällikkö, elementit, DI

Jussi Mattila

Toimitusjohtaja, TkT

Yhteydenottolomake