Kutsu - "Ilmianna Hyvä Elementtisuunnittelija"

Betoniteollisuus ry / Elementtijaos jakaa neljännen kerran Vuoden Elementtisuunnittelija –palkinnon teemalla ”Ilmianna Hyvä Elementtisuunnittelija”. Elementtisuunnittelijapalkinto jaetaan joka toinen vuosi. Palkinnon tarkoituksena on tuoda esiin hyviä betonielementtisuunnittelijoita.

Ehdokkaan ilmoittaminen palkinnon saajaksi

Palkinnon saajaksi voi ilmoittaa Suomessa työskenteleviä betonielementtisuunnittelijoita. Ilmoituksen perusteluineen voi tehdä yksityinen henkilö tai yhteisö.

Ilmoittautuminen

Ehdokkaat perusteluineen toimitetaan viimeistään 9.9.2022 klo 16.00 osoitteella Betoniteollisuus ry / Janne Kihula janne.kihula@rakennusteollisuus.fi. Palkinnon voittaja julkistetaan FinnBuild -messuilla.

Kutsu ja säännöt löytyvät alla olevasta tiedostosta.