Vuoden 2016 Elementtisuunnittelija -kilpailu

Betoniteollisuus ry / Elementtijaos järjestää nyt ensimmäisen kerran Vuoden Elementtisuunnittelija –kilpailun teemalla ”Ilmianna Hyvä Elementtisuunnittelija”. Elementtisuunnittelijakilpailu järjestetään tästä eteenpäin joka toinen vuosi. Kilpailun tarkoituksena on tuoda esiin hyviä betonielementtisuunnittelijoita.

Ehdokkaan ilmoittaminen kilpailuun

Kilpailuun voi ilmoittaa Suomessa työskenteleviä betonielementtisuunnittelijoita. Ilmoituksen perusteluineen voi tehdä yksityinen henkilö tai yhteisö.

Arvosteluperusteet

Kilpailulla kannustetaan kehittämään laadukasta betonielementtisuunnittelua. Kriteerit elementtisuunnittelupalkinnon voittamiseksi mm.:

• yhteistyökyky
• suunnitelmien hyvä laatu (mm. kerralla valmis, luettavuus)
• aikataulujen pitävyys
• tekninen osaaminen (ymmärrys elementtien valmistuksesta, materiaalitietämys, nykytyökalujen (cad) tehokas käyttö, lisäarvon tuottaminen projektille (vaihtoehtojen ideointi))
• kustannustietoisuus
• elementtisuunnittelu.fi –sivuston aktiivinen käyttö (järjestömateriaalin hyödyntäminen)

Palkinto voidaan myöntää myös elämäntyöpalkintona betonielementtien suunnittelijana ansioituneelle elementtisuunnittelijalle.

Tuomaristo

Kilpailun 2016 tuomariston muodostaa Betoniteollisuus ry:n elementtivaliokunta. Tuomariston sihteerinä toimii Tuomo Haara Betoniteollisuus ry:stä.

Palkinnot

Kilpailun palkinto on henkilökohtainen. Kilpailussa palkitaan em. kriteerit täyttävä henkilö. Palkinto on rahapalkinto. Kilpailussa voidaan jakaa myös kunniamainintoja ja muita palkintoja. Palkittavista tahoista päättää tuomaristo. Tuomaristo voi harkitessaan jättää myös palkinnon jakamatta.

Kilpailujärjestelyt

Ehdokkaat perusteluineen toimitetaan viimeistään 30. syyskuuta 2016 klo 16.00 osoitteella Betoniteollisuus ry / Tuomo Haara, PL 381 (Unioninkatu 14), 00131 Helsinki tai tuomo.haara@rakennusteollisuus.fi. Kilpailun tulos julkistetaan syksyn Betonipäivillä.