Elementtisuunnittelu.fi sivusto uudistuu

Sivusto on saanut kasvojenkohotuksen. Tässä ensimmäisessä vaiheessa sivuston ulkonäkö on päivitetty ja sivuston toiminnallisuutta parannettu. Sivusto on siirretty uudelle alustalle, mikä tukee esimerkiksi mobiilikäyttöä. Sivusto on saanut myös uuden logon, mitä tullaan hyödyntämään markkinoinnissa.

Projektin toisessa vaiheessa, vuoden 2021 aikana, sivuston sisältö tullaan päivittämään kokonaisuudessa. Sisällön päivitystyö tulee etenemään osissa eli kannattaa seurata aktiivisesti sivuston ”Viimeksi päivitetyt ohjeet” -kohtaa. Jokaisen sivun yläreunassa näkyy myös päivämäärä, mistä näkee, milloin sivu on viimeksi päivitetty. Päivitystyön etenemisestä tullaan uutisoimaan myös sivuston uutiskirjeissä eli kannattaa liittyä heti uutiskirjeen tilaajaksi! Palautetta sivustosta voi lähettää yhteydenottolomakkeen kautta.